POSEBNA PONUDBA.

Pregled vseh aktualnih posebnih ponudb BMW.

Z našimi posebnimi ponudbami boste še lažje našli model BMW, ki sovpada z vašim življenskim slogom ter ustrezno financiranje zanj.

IZJEMNA PRILOŽNOST ZA NOVI BMW.

Dodatni popusti na vsa vozila iz zaloge.

Izkoristite izjemno priložnost in ujemite partnerja za vse življenjske poti. Samo do konca junija vam v salonih BMW ponujamo dodatni popust na vsa vozila iz zaloge**, poleg svojega novega BMW vozila pa ob financiranju preko BMW Financial Services, prejmete še paket BMW Repair Inclusive*, ki vam zagotavlja 4 leta ali 200.000 km podaljšanega jamstva.

POSEBNA PONUDBA ZA RABLJENA VOZILA BMW.

Dodatni popust na vsa vozila BMW Premium Selection iz zaloge.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč tudi načelo. Odkrijte užitek v vožnji BMW Premium Selection rabljenih vozil, skupaj z dolgoročnim jamstvom.

MESTNI IGRALEC.

BMW serije 2 Active Tourer z bogato opremo že za 20.990 EUR.

Ponudba velja za novo vozilo BMW 216i Active Tourer do 30. 9. 2018 in ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Za več informacij se obrnite na prodajnega svetovalca BMW.

NEPREKOSLJIV.

BMW serije 3 z bogato opremo že za 24.990 EUR.

Ponudba velja za novo vozilo BMW 318i Limuzina do 30. 9. 2018 in ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Za več informacij se obrnite na prodajnega svetovalca BMW.

SPOMLADANSKI UŽITEK V VOŽNJI.

Z originalno BMW dodatno opremo, BMW Lifestyle izdelki in servisnimi ponudbami.

Da boste lahko s svojim vozilom BMW kar najbolj uživali v pomladi in poletju, vam bodo naši servisni strokovnjaki v celoti pregledali vaše vozilo BMW in ga pripravili za pomlad. S pomočjo dodatne opreme M Performance lahko podarite svojemu vozilu brezkompromisno športnost in odkrijete privlačno dodatno opremo za novo vozilo BMW X2. Naši letni kompleti koles in izdelki za nego vozila zagotavljajo svež videz. Pametni transportni sistemi omogočajo največje potovalno udobje. Preizkusite pa tudi našo novo ponudbo izdelkov BMW Lifestyle za še več užitka – tako na cesti kot zunaj nje.

POSLOVNA PONUDBA BMW.

BMW Business Edition.

Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.

Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO2: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so simbolne.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!